821.775 lei strânși pentru cauzele din 2019

Posted on Oct 30, 2019 in Uncategorized

821.775 lei strânși pentru cauzele din 2019

Anul acesta, peste 5.560 de alergători și-au început vara lăsând urme la Maratonul Internațional Sibiu pentru 40 de cauze, iar alți vreo 7.400 de donatori le-au susținut în lunile lungi de fundraising. Până la urmă, împreună am reușit să strângem 821.775 lei. Mulțumim tuturor, pentru toate eforturile depuse!

Mai jos găsiți sumele strânse de fiecare cauză, iar detalii despre bugete și tot ce și-au propus puteți (re)citi aici. Altfel, vă invităm să stați cu ochii pe pagina de facebook a Fundației Comunitare Sibiu și a  maratonului, unde mai punem informații pe parcursul implementării proiectelor. Sau urmăriți paginile de facebook ale cauzelor / asociațiilor, pentru a vedea ce mai fac.

1. Asociația Tur Alpin, Căsuța din Munți: 10.998 lei
  2. Asociația Sus Inima, Primul centru de suport din Sibiu pentru cei afectati de cancer: 99.319 lei
  3. Asociația Maghiarilor din Sibiu HID – Centrul Cultural Maghiar, CsodaVár – Castelul Miraculos: 6.877 lei
  4. Asociația de părinți a Liceului de Artă Sibiu, Pianină pentru Arte: 9.432 lei
  5. Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen – A.L.E.G, Festivalul Egalității de Gen, ediția a-XIV-a Sibiu: 4.304 lei
  6. Asociația „Incluziv”, Câini pentru oameni: 20.780 lei
  7. Music Hub, Music Hub: 5.092 lei
  8. Asociația Inițiative de Antreprenoriat și Dezvoltare, Smart Start – creștem copii fericiți: 6.007 lei
  9. Asociația „Al 6-lea Jucător”, Sportivi emblematici ai Sibiului – Amenajare statuie in memoriam Elemer Tordai: 7.082 lei
  10. Asociația Diakoniewerk International, Oferte culturale și de timp liber pentru persoane cu dizabilități: 8.823 lei
  11. Grupul de inițiativă Pas cu Pas, Explorăm – Ne jucăm – Reușim!: 6.754 lei
  12. Asociația Brain Center, Antrenează-ți mintea!: 6.043 lei
  13. Asociația „Vatra-Satului” Săcădate, O bibliotecă pentru copiii din Săcădate: 13.332 lei
  14. Asociația Pro Palatul Copiilor, Împreună reconstruim Palatul Copiilor Sibiu: 27.722 lei
  15. Asociația WeHelp!, We Help Școala din Mag!: 16.932 lei
  16. Asociația My Transylvania & Slow Food Sibiu, Poteca Slow Food – povești și gusturi pentru copii: 7.830 lei
  17. Grupul de inițiativă Piețe Libere, Piețe Libere – platformă de dezbatere: 3.685 lei
  18. Asociația „Prietenii Școlii de Deficienți de Auz Sibiu”, Universul simțurilor – Camera polisenzorială pentru copiii cu dizabilități din CSEI nr. 2, Sibiu: 57.456 lei
  19. Clubul GreenImpact – Cavalerii Turnului Înclinat din Ruși, Popas la Poarta Trecutului: 5.651 lei
  20. Asociația Științescu Hub, Științescu Hub – Casa roboțeilor programabili: 13.462 lei
  21. Asociația Tură în Natură, Cunoaște natura din jurul tău: 3.954 lei
  22. Asociația de Poveste, Căsuța De Poveste – sprijin pentru copiii din centrele de plasament: 35.131 lei
  23. Asociația Pentru Protecția Animalelor și a Naturii Animal Life, Campanie de castrări gratuite câini și pisici – vrem mai puțină suferință și mai multă decență: 44.254 lei
  24. Asociația „Prietenii berzelor”, Cu drag, pentru Barza Albă: 8.439 lei
  25. Grupul de inițiativă COGITO în parteneriat cu Serviciul Județean Anticorupție Sibiu, DAC (Decât AntiCorupţie): 6.568 lei
  26. Fundația Un copil, o speranță – UCOS Sibiu, Autism fără listă de așteptare: 74.533 lei
  27. Asociația Baby Care Sibiu, Asociaţia Mâini Unite, Organizaţia E.M.M.A., Asociaţia Unii Pentru Alţii, Dăm startul în viață: 204.002 lei
  28. Asociația Capital Cultural, Publicație pentru adolescenți: 5.296 lei
  29. Asociația Culturală In Ars Veritas în parteneriat cu Fundația Biserici Fortificate, Biserici fortificate – Perspective: 2.765 lei
  30. Asociația Pensiunilor Agroturistice Rășinari (APAR), Tramvaiul cu suflet de copil: 4.799 lei
  31. Asociația De-a Arhitectura – Filiala Sibiu, De-a arhitectura la sat… pe roți!: 9.486 lei
  32. Asociaţia „Club Sportiv Alpha Sport Team”, Readucem copiii pe terenul de joacă: 10.170 lei
  33. Asociația Prietenii Mocăniței, Prima noastră locomotivă – episodul 2: 19.311 lei
  34. Grupul de inițiativă ALTFEL, Platforma de consum colaborativ Sibiu: 4.205 lei
  35. Corpul cadeților „General Nicolae Uscoi” din cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, O istorie sinceră a Bătăliei de la Sibiu: 6.148 lei
  36. Grupul de inițiativă Suporteri Volei, Vino la volei!: 3.842 lei
  37. Asociaţia Culturală BIS, Teatrul din cartier: 6.541 lei
  38. Asociația Artografica, Fotografia ca mod de exprimare: 1.959 lei
  39. Fundația Polisano în parteneriat cu Spitalul de Pediatrie Sibiu și Asociația Propediatria, Caravana Igienă pentru Sănătate – Spitalul Copiilor: 23.224 lei
  40. Grupul de inițiativă Fundația Comunitară Vâlcea, Împreună pentru judeţul Vâlcea!: 9.567 lei.

Felicitări și mult spor în continuare!