cauta

 

 

Casuța de Lectură este un proiect care își propune ca, prin amplasarea unor minibiblioteci în locuri publice, să încurajeze pasiunea pentru cărți și să creeze experiențe frumoase de lectură prin circulația cărților în comunitate (și nu numai).

Cum funcționează?

Pentru a asigura durabilitatea proiectului, minibibliotecile vor funcționa pe principiul „Ia o carte și pune alta în loc” sau „Ia o carte, bucură-te de ea și returneaz-o”. Primele căsuțe de lectură vor fi amplasate în mai multe locuri publice din Sibiu, astfel încât iubitorii de cărți vor avea mai multe puncte în care pot să returneze cărțile în funcție de propriul traseu.

gdgdgd

Cum mă pot implica?

Pentru că este un proiect cu și pentru sibieni, orice persoană fizică, grup de inițiativă, ONG sau companie se poate implica în dezvoltarea acestei inițiative prin modalității diverse:

  • Donații în bani pentru susținerea proiectului
  • Donații în cărți
  • Achiziția unei căsuțe de lectură
  • Organizarea unor acțiuni pentru iubitorii de lectură

Donațiile se pot efectua în contul bancar al Fundației Comunitare Sibiu – RO72RNCB0227130116020001- deschis la BCR Sibiu (vă rugăm să specificați la detaliile plății – “donație pentru Căsuța de Lectură”).

Suntem convinși că acest proiect va fi o inspirație pentru mulți sibieni și știm că fiecare din noi dispune de o serie de resurse care nu sunt limitate la cele financiare. Dacă doriți să vă implicați, așteptăm idei sau propuneri de colaborare la adresa de e-mail [email protected].