logo

“Noi am vrut să vedem proiecte cu o finalitate pentru societate, ideea fiind să treacă de la stadiul de proiect și s-o vedem pusă în practică. Împreună cu Primăria Sibiu și CitySense ne-am dorit să îmbunătățim astfel condițiile de viață din Sibiu, care oricum sunt de calitate. Eu mă bucur să văd că această ediție a fost un succes și compania wenglor va susține în continuare astfel de proiecte care ajută la schimbarea în bine a vieții în Sibiu”, Herbert Oprea, Director General wenglor


[Status program: La finalul lui 2020 am lansat aplicația sibiulverde.ro, precum și clipul Drumul Gunoiului – idei finaliste la cel de-al treilea Hackathon CitySense, pe tema Colectării selective a deșeurilor în mun. Sibiu. MEȘTERește, o altă idee finalistă, a avut loc la la Zilele Vecinătății 2019.


Detalii despre statusul proiectelor finanțate în trecut poate fi găsit pe siteul citysense.ro.]


 
CitySense este un program de finanțare ce sprijină crearea unor prototipuri de soluții care, prin utilizarea tehnologiei, contribuie la creșterea calității vieții în Sibiu (calitatea aerului și a mediului înconjurător, nivelul de congestie în trafic, utilizarea pistelor de biciclete sau a parcărilor, calitatea apei potabile, implicarea civică și utilizarea spațiului public, suprafața de spații verzi etc.).CitySense este implementat de Fundația Comunitară Sibiu, în parteneriat cu wenglor și cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu.

Website: www.citysense.ro

Facebook: www.facebook.com/CitySenseSibiu

Ultima revizuire: aprilie 2021