Când am pornit How to sibian/că știam că era mare nevoie de cadre de întâlnire în care oamenii mutați la Sibiu și localnicii să se cunoască și chiar să lege prietenii, iar cele două ediții ne-au arătat că această sete este chiar mai mare decât simțeam.
Ne imaginăm că n-a fost chiar ușor să se iasă din zona de confort și să vină – indiferent dacă vorbim de cei mutați de o săptămână sau de câțiva ani, de cei care au decis să mai dea o șansă orașului și care au revenit din străinătate sau de localnicii care au dorit să afle și alte perspective. Le mulțumim tuturor pentru că au venit cu atâta încredere, curaj și deschidere și ne bucurăm că am avut ocazia să ne auzim toate poveștile, să râdem cu spor și să ne emoționăm împreună.
Le mulțumim enorm și tuturor celor care ne-au fost alături și ne-au ajutat să punem pe picioare și ediția din acest an:
echipei de la Biblioteca Universității “Lucian Blaga” din Sibiu, care ne-a găzduit cu multă căldură toate emoțiile de la Agora de deschidere,
Alexandrei Macrea, care ne-a introdus în lumea patiseriei,
lui Ștefan Radu Cretu, care ne-a încurajat să ne jucăm de numai cu lutul,
celor de la RaColaj, care ne-au dat temă de copy-paste la colaj,
fotografei Gina Ștef, care ne-a ajutat să explorăm Sibiul cu alți ochi și care a surprins turul foto în poze,
prietenilor de la Urban Bike Revolution, care ne-au dus la plimbare cu bițele prin Sibiu,
Ouă și Unt Brunch Bistro pentru că ne-au primit la cafeaua cu ONG-urile și asociațiilor care au acceptat invitația de a împărtăși ce fac: Asociația De Poveste, Asociatia WeHelp Sibiu, Crucea Rosie Filiala Sibiu, CreativAct, Asociația “HAI din pantofi în bocanci”, Asociația PAN – Protecția Animalelor și a Naturii, Șura Culturală Gușterița,
istoricului Răzvan Pop, care ne-a povestit câte-n lună și-n stele și ne-a trecut prin istoria vinului și a orașului,
lui Ovidiu Balaban și Wine Not?, pentru mai mult decât o degustare de vin,
ghidului Mihai Hașegan, care ne-a făcut cel mai cel mai tur de oraș,
echipei de la Republique Hotel, care ne-a găzduit cu drag și în acest, și tuturor celor care ne-au ajutat să încheiem șirul experiențelor cu un brunch tihnit de zile mari.
Și, desigur, le mulțumim prietenilor de la wenglor Romania, care au dospit How to sibian/că alături de noi și care ne-au susținut încă de la prima idee.
Ținem aproape!
Puteți vedea mai multe foto de la eveniment aici (link) și aici (link).
Foto: Gabriela Cuzepan