Cum a fost la Crosul Voluntari de Cursă Lungă, ed. 1?

Posted on May 3, 2018 in Voluntari de Cursă Lungă

Cum a fost la Crosul Voluntari de Cursă Lungă, ed. 1?

Foto: Ana Maria Nichitelea

În 29 aprilie, în jur de 70 de persoane – voluntari care ajută evenimentele Sibiului să se pună în mișcare – , au alergat la prima ediție a crosului Voluntari de Cursă Lungă, care a adus sub lumina reflectoarelor două lucruri foarte importante pentru noi –  voluntarii și grija pentru natură.

Foto: Ana Maria Nichitelea

Pe parcursul a 5 km, participanții s-au bucurat de o alergare plină de voie bună pe aleile răcoroase ale Parcului Sub Arini, fiind încurajați și sprijiniți de membrii Clubului Sportiv Comunitar Sibiu. Mai mult decât atât, au lăsat urme pentru o cauza bună – „reciclarea”: au purtat numerele neridicate de la edițiile anterioare ale (Semi)Maratonului Internațional Sibiu, iar la final au primit medalii și trofee rămase de la acestea.

De asemenea, câștigătorii au primit premii meșterite cu drag de prietenii de la Asociația Tonal.

Foto: Florin Țintea

Mai multe poze puteți vedea aici și aici. Mulțumim fotografilor Ana Maria Nichitelea și Florin Țintea, precum și celorlalți voluntari de la Clubul Sportiv Comunitar Sibiu pentru sprijin!

Foto: Ana Maria Nichitelea

Ne revedem la ediția a doua. Până atunci, spor la voluntariat!

Foto: Florin Țintea

Amintim că „Voluntari de Cursă Lungă” este organizat de Fundația Comunitară Sibiu alături de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu.