CitySense

logo

[ Status program: Au fost desemnate proiectele care vor fi implementate. Amintim că programul a debutat sâmbătă, 9 iunie 2018, cu CitySense Hackathon 1.0. Pentru a distribui suma rămasă neacoperită, din totalul de 80.500 de lei, în toamnă, se va organiza un nou hackathon. Stați pe aproape.]

CitySense este un program de finanțare ce sprijină crearea unor prototipuri de soluții de tip Smart City, care, prin utilizarea tehnologiei, contribuie la creșterea calității vieții în Sibiu (calitatea aerului și a mediului înconjurător, nivelul de congestie în trafic, utilizarea pistelor de biciclete sau a parcărilor, calitatea apei potabile, implicarea civică și utilizarea spațiului public, suprafața de spații verzi etc.).

Căutăm inovatori pasionați de tehnologie și de mediul în care trăiesc, care vor să dezvolte soluții pentru nevoile stringente ale orașului și ale locuitorilor săi sau care pur și simplu vor să creeze proiecte care ne pot face viața în oraș mai frumoasă.

Valoarea totală a finanțărilor este de 80.500 lei.

CitySense este implementat de Fundația Comunitară Sibiu, în parteneriat cu Wenglor și cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu.