Vot final Bugetare Participativă

Posted on Nov 1, 2018 in Bugetare Participativă

Vot final Bugetare Participativă

Foto: Gabriela Cuzepan

Astăzi a început etapa a doua de vot a proiectelor depuse în programul de bugetare participativă. Ne bucurăm că, din cele 22 ajunse în finală au rămas și 5 din cele 9 propuse de participanții la mini-hackathonul organizat la sediul FCS în această vară.

Cele 5 proiecte rămase în cursă sunt:

  • Panouri de graffiti în spații publice – propune asigurarea, în spații publice (în engleză așa-zisele Permission Walls/Areas), de panouri pe care doritorii să poată crea lucrări temporare, prin graffiti. Proiectul integral poate fi citit și votat aici.

  • Joaca urbană e și pentru „oameni mari” – amenajarea unui spațiu în Parcul Tineretului, în care adulții și tinerii să aibă la dispoziție o varietate de activități și un spațiu plăcut pentru petrecerea timpului liber. Proiectul integral poate fi citit și votat aici.

 

Felicitări tuturor și succes în continuare!

 

În această etapă se poate vota pentru un singur proiect, până în data de 15 noiembrie. Vă încurajăm să le parcurgeți pe toate și să-l votați pe cel pe care considerați că merită să fie pus pe harta orașului.

 

NB: Amintim că acesta este primul an în care locuitorii Sibiului sunt invitați să bugeteze participativ, cot la cot cu Primăria mun. Sibiu.

*Toate fotografiile au fost preluate de pe paginile de prezentare ale proiectelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *