Tur ghidat și cartare participativă (Zilele Vecinătății 2019)

Posted on Oct 1, 2019 in Uncategorized

Tur ghidat și cartare participativă (Zilele Vecinătății 2019)

“Cel mai mult îmi place skateparkul”, “Acolo nu mergem niciodată, pentru că e periculos!”, ”Mi-ar plăcea să avem un patinoar”, “Vreau și o plajă urbană”, “Ne-ar trebui coșuri de gunoi în zona asta”.

La Zilele Vecinătății, nu ne-am bucurat doar de spațiul generos al cartierului, ci l-am pus și pe harta Sibiului, explorând ce le place locuitorilor, ce nu le place sau imaginându-și ce ar face viața mai faină aici. Mulțumim mult pentru ajutorul acordat, Oana Pavăl și Urboteca!

Pe lângă exercițiile de imaginație, ghizii locali Adela Dadu și Cristian Cismaru ne-au purtat prin istoria destul de bogată a cartierului și ne-au ajutat să aflăm evoluția acestuia.

Mulțumim mult pentru tot ajutorul!

*Turul ghidat și exercițiul de cartare participativă fac parte din Zilele Implicării, în cadrul programului Zilele Vecinătății 2019, ce se desfășoară în cartierul Terezian. Zilele Vecinătății 2019 este organizat de Fundația Comunitară Sibiu alături de partenerul principal wenglor Romania și este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Comunității.

Albumul complet poate fi văzut aici.

Foto: Gabriela Cuzepan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *