Curățenia de toamnă în Terezian (Zilele Vecinătății 2019)

Posted on Sep 30, 2019 in Uncategorized

Curățenia de toamnă în Terezian (Zilele Vecinătății 2019)

Sâmbăta a fost o zi plină, și de muncă, și de oameni care au pus osul la treabă în cadrul curățeniei de toamnă alături de Let’s do it, Romania! Let’s do it, Sibiu! Și chiar și după ce am plecat, ne mai scria lumea că pe la un bloc-altul mai face curat câte cineva. Ne-am bucurat mult să vedem de la simpaticii bătrânei administratori de bloc, care au convins chiar și câte 20 de vecini să facă lună în jurul caselor, la părinți sau profesori care veniseră cu picii să facă ordine în jurul școlilor sau prin parc, sau persoane care nu locuiesc în Terezian, dar vin zilnic la muncă aici și au adoptat câte o zonă. Mulțumim mult tuturor participanților! De asemenea, mulțumim echipei wenglor Romania, partener principal Zilele Vecinătății 2019, care a eliberat malurile Rossbachului de vreo 70 de saci cu gunoi, echipei Flaro, care a avut grijă de malul Cibinului și Policolor România, care a oferit lac și vopsele pentru cei care doreau să dea mai multă culoare spațiilor. Nu în ultimul rând, le mulțumim voluntarilor noștri, care au fost în permanență acolo unde era nevoie.

Știm că nu am rezolvat toate problemele din cartier și nici nu ne-am propus acest lucru, dar ne bucurăm mult că ne-am cunoscut și că, împreună, am făcut câțiva pași înainte.

Albumul complet poate fi văzut aici

*Curățenia de toamnă în Terezian face parte din Zilele Implicării, în cadrul programului Zilele Vecinătății 2019, ce se desfășoară în cartierul Terezian. Zilele Vecinătății 2019 este organizat de Fundația Comunitară Sibiu alături de partenerul principal wenglor Romania și este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Comunității.

Foto: Gabriela Cuzepan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *