Fii eroul cauzei tale la Maratonul Internațional Sibiu 2018!

Posted on Mar 9, 2018 in Maratonul Internațional Sibiu

Fii eroul cauzei tale la Maratonul Internațional Sibiu 2018!

DSC_0382

Competițiile de anduranță reprezintă, cu siguranță, și o cursă cu tine însuți. Indiferent câți alergători te înconjoară, la un moment dat, pe traseu ești singur în fața gândurilor și demonilor tăi.

La Sibiu, însă, acestora li se adaugă toate gândurile bune ale celor care cred în tine și te susțin să fii acolo. Și, mai mult decât atât, îți dă aripi gândul că fiecare kilometru alergat, fiecare pas în afara zonei de confort duce mai departe un proiect care vrea să facă lumea puțin mai bună.

Toți alergătorii confirmați pot strânge fonduri la Maraton, dar pentru că unii decid să își iau rolul și mai în serios, le-am zis fundraiseri: oamenii care mișcă o comunitate întreagă pentru a strânge fondurile pentru cauza favorită. Și chiar dacă pasiunea nu poate fi măsurată în numere, ne bucurăm să le mulțumim o dată în plus, așa că am creat o pagină unde pot fi văzuți cei mai activi dintre ei și rezultatele lor.

Dacă vrei să ajuți mai mult cauza pentru care alergi, setează-ți un obiectiv de strângere de fonduri, spune-ți povestea și devino fundraiser!

Poți face asta fie la înscriere, bifând căsuța “Vreau să devin fundraiser”, fie folosind pagina de înscriere fundraiser, dacă deja te-ai înscris ca alergător. Aici poți să încarci o poză și un text prin care să spui clar și răspicat de ce vrei să strângi bani și să-ți mobilizezi gașca de prieteni să te ajute. La final vei primi o adresă unică, cu o pagină personală, pe care o poți distribui pe Facebook sau trimite prietenilor și colegilor de serviciu pe e-mail.

 

Iar dacă ai orice probleme sau întrebări legate de pagină creată, te rugăm s-o contactezi pe Maria, voluntara noastră, care te va ajuta în cel mai scurt timp posibil: maria.boamfa@fundatiacomunitarasibiu.ro.

IMG_7588-2

PS: pentru inspirație lăsăm aici câteva (fragmente) din poveștile scrise de eroii care au îmbrăcat pălăria de fundraiser acum un an și cărora le mulțumim că și-au făcut cunoscute istoriile:

  • „Sunt actor si alerg de nebun pe coclauri. Însă la acest maraton voi alerga 42 de km pe asfalt. De ce? Asociația ALEG își propune să răspundă acestei probleme printr-o campanie de conștientizare a adolescenților asupra cauzelor și formelor de manifestare ale violenței în cuplu. Aleg să alerg pentru această cauză ca să-i încurajez pe adolescenți să înțeleagă, să respingă și să prevină abuzurile și violența în familie. Violența în familie este încă, din nefericire, o problemă socială gravă în România – 43,5% dintre români declarau într-un sondaj efectuat la începutul anului 2013 ca au auzit printre cunoştinţe sau în zona în care locuiesc de situaţii de violenţă în familie.” (Bogdan Tălăsman)

 

  • „Pe fiul meu l-a impresionat fotografia cu barza electrocutată. A crescut în primii lui ani de viață într-un sat din județul Hunedoara. Acolo, an de an reveneau multe berze care își pregăteau cuibul. Își amintește câteva berze electrocutate, însă pentru ele nu a fost nimeni să alerge. Și nimeni să susțină. În Cristian există o Asociație cu inițiativă, oameni cu inimă buna care aleargă pentru ele și mulți alții care să îi susțină pe cei ce aleargă. Susține și tu grija lui Paul pentru berze.”

 

  • „Bună, eu sunt Eva și îmi place să alerg!! Alerg oriunde, mai și cad, dar nu are nimic! 🙂 este super distractiv să alerg și acum pot să mă iau la întrecere cu alți copii! Dacă mă susții, când cresc puțin mai mare am să mă pot duce la multe, multe ateliere distractive să mă joc și să învăț. Mama spune că se cheamă ateliere STEAM, sună haios 🙂 ne vedem la Maraton!!!” (Eva Sofia Prodan)

IMG_8261

  • „Împreună facem lumea mai bună.” (Călinoiu Alexandru)

 

  • „Te invit să susținem împreună această cauză, acești copii au nevoie de noi, putem să le schimbăm viața prin acest proiect! Eu mă asigur că voi termina cei 21 km de alergare, tu ajută-mă să strâng banii pentru ei. Mulțumesc!” (Marius Manta)

 

  • „We rise by lifting others”. Ne-am bucura tare mult dacă împreună reușim să le conturăm pașii în viața micuților luptători născuti prematur. Ținem să vă mulțumim celor care ne susțineți și promitem să alergăm cu zâmbet și voie bună.” (Magdalena Laslo)

 

  • „M-am născut în Sibiu și acum sînt stabilit în Germania de 27 de ani. M-am întors ca Maratonist și vreau să strâng niște bani cu această ocazie pentru ArCo, pentru ca copiii sînt viitorul nostru.” (Raphael Igrișianu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *