Hai în gașca voluntarilor de la a opta ediție a maratonului

Posted on Apr 2, 2019 in Maratonul Internațional Sibiu

Hai în gașca voluntarilor de la a opta ediție a maratonului

Foto cover: Gabriela Cuzepan

Sâmbătă, 26 Mai 2018 – ziua în care am văzut mai mulți oameni fericiți decât într-un an întreg! Felicitări tuturor alergătorilor, organizatorilor și asociațiilor!”, Gina Ștef, voluntar

În două luni, ne vedem la a opta ediție a maratonului unde toată lumea cunoaște pe toată lumea – iar dacă nu cunoaște, își face timp să o facă. Și pentru a crea din nou toată nebunia de atmosferă din ziua evenimentului, avem nevoie de ajutorul celor mai faini voluntari din țară – după cum obișnuiesc să spună alergătorii.

Câți voluntari așteptăm?

Dacă anul trecut ne-am bucurat de sprijinul a cca. 400 de persoane, în acest an așteptăm o gașcă de vreo 500 de entuziaști care să ne ajute să ținem energia evenimentului sus.

 Ce vei avea de făcut?

În funcție de zona pe care o alegi, vei încuraja alergătorii până te lasă palmele și plămânii, vei ajuta la punctele de revitalizare sau vei avea ocazia să surprinzi cele mai mișto momente în calitate de fotograf. Ar mai fi câteva detalii, dar te lăsăm să le descoperi pe paginile dedicate fiecărei zone. Tot acolo găsești și informații despre coordonatori, orele la care va fi nevoie să fii prezent, precum și numărul de voluntari necesar per zonă.

Până când te poți înscrie?

Termenul limită pentru înscrieri este 10 mai. Chiar dacă este ceva timp până atunci, te încurajăm să o faci cât mai repede, deoarece repartizarea pe zone se va face pe criteriul primul venit, primul servit.

Unde te înscrii?

Pentr a te înscrie, te rugăm să completezi formularul de aici.

Be there or be square.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *