Spațiul urban – al meu, al tău, al nostru

Posted on Aug 27, 2016 in Evenimente, Media, Uncategorized

Spațiul urban – al meu, al tău, al nostru

14100322_1723227701261202_6493414035348694821_n

În data de 25 august 2016, Ciprian Ciocan, directorul executiv al Fundației Comunitare Sibiu, a fost invitat să modereze conferința „Spațiul urban – al meu, al tău, al nostru”, în cadrul Sibiu International Street ART Festival 2016.

“Ultimele săptămâni m-au îndreptat spre o zona pe care nu o stăpânesc mai deloc, dar care mi-e tot mai dragă: spațiile urbane și cum se dezvoltă un oraș făcut pentru oameni. Am primit provocarea să moderez o conferință pe tema asta și cu ceva rezerve, am acceptat.

Planul e să deschidem o dezbatere despre spațiul urban și cum ne relaționăm cu el, cum îl putem face să fie mai mult al nostru. Vor fi acolo și câțiva specialiști care ne vor vorbi despre dezvoltarea urbană și ne vom uita la niște proiecte faine pentru inspirație.”

International Street Art Festival este un eveniment care își propune să scoată arta în stradă. Prin acest proiect, organizatorii – Asociația de artiști Transilvania ART FACTORY- își propun să contribuie, cu lucrări realizate de artiști de valoare, la ridicarea nivelului estetic al orasului, precum şi la ameliorarea aspectului dezolant al unor zone mai putin favorizate din Sibiu.

Credit foto: Street Art Festival

11902523_10155923042895224_7214911635519557888_n