Ai o scară de împrumut? Construim poarta de start a maratonului împreună

Posted on May 17, 2019 in Uncategorized

Ai o scară de împrumut? Construim poarta de start a maratonului împreună

Nu știm alții cum sunt, dar noi ne minunăm, de multe ori, cum maratonul nostru coagulează în jurul său atâta lume gata să sară la nevoie.

De data aceasta, vă cerem ajutorul pentru a ne construi poarta de start – instalație de artă, semnată, ca și anul trecut, de artistul Stefan Radu Cretu (știm, sunt porți atipice, care ridică multe sprâncene și semne de întrebare. Dar pentru noi, și ele sunt portavoce pentru niște nevoi din comunitate – promitem să povestim mai multe cândva – pe scurt, va fi vorba de un fond de artă contemporană). Și pentru că una din temele centrale ale maratonului din acest an este legată de #alegeriȘtefan are o idee creață, pentru care are nevoie de cât mai multe scări. Dincolo de acest aspect, ne-am gândit să construim poarta umăr la umăr cu cât mai multă lume din comunitate.

Prin urmare, dacă aveți de împrumutat vreo scară, vă rugăm, dați un semn. Acestea pot fi de lemn sau metalice, mai mici sau mai mari, și pot fi aduse la punctul de colectare a scărilor de pe strada Râului nr. 35, sâmbătă, 18 mai, între ora 9:00-13:00, și marți, 21 mai, între 17:00-20:00. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să luați legătura cu Ștefan: 0735871236.

La final, promitem să le întoarcem pe toate cu bine.