Start înscrieri proiecte pentru Maraton Sibiu 2017!

Posted on Feb 9, 2017 in Maratonul Internațional Sibiu 2017

Start înscrieri proiecte pentru Maraton Sibiu 2017!

Dăm startul înscrierilor de proiecte pentru Maraton Sibiu 2017! Doritorii care au idei pentru a schimba în bine comunitatea locală sunt invitați să trimită aplicațiile până în data de 2 martie 2017, ora 23:59.

Proiectele pot fi propuse atât de echipe informale (grupuri de inițiativă, fără personalitate juridică), cât și de organizațiile non-profit (ONG-uri) din județul Sibiu.

În cadrul ediției din acest an a Maratonului dorim să încurajăm proiectele care vizează educația privind colectarea selectivă a deșeurilor în Sibiu, cele care vin cu abordări inovative și inițiativele echipelor informale.

Evaluarea și selecția proiectelor vor fi făcute de un juriu imparțial, format din reprezentanți ai comunității sibiene, care vor alege 18 cauze. Alături de acestea, ne dorim să susținem două cauze care vizează comunitățile din Rășinari și Poplaca – puncte incluse în traseul evenimentului. În plus, echipa Fundației Comunitare Sibiu va propune o cauză națională, legată de implicarea civică.

Pentru mai multe informații despre înscrierea proiectelor și despre eveniment, vă rugăm să accesați maratonsibiu.ro.

Credite foto: Cornel Moșneag