Music Hub (proiect finanțat prin CitySense)

Posted on Dec 7, 2018 in CitySense

Music Hub (proiect finanțat prin CitySense)

Music Hub este unul din cele 2 proiecte care au obținut finanțare în urma celui de-al doilea hackathon CitySense, care a avut loc în octombrie și unde am căutat soluții pentru îmbunătățirea interacțiunii offline. Proiectul a propus o alternativă de petrecere a timpului pentru tineri. Mai exact, crearea unui spațiu de întâlnire și experimentare muzicală.

Foto: Gabriela Cuzepan

 

„Music Hub reprezintă locul și contextul întâlnirii între oameni pasionați de muzică, de artă. Profesioniști sau amatori, ei pot împărtăși idei, abilități și experiențe, într-un cadru ce oferă inspirație și creativitate, instrumentele necesare parcursului artistic. Un loc în care se vor naște idei muzicale, formule artistice, evenimente culturale, unde vei putea învăța și vei putea fi învățat. Copil sau adult, Music Hub iți oferă spațiu de încercare – descoperirea instrumentului tău și de întâlnire – a altor oameni care, ca și tine, știu sau vor afla, importanța muzicii în calitatea vieții personale”, subliniază membrii echipei.

Foto: Gabriela Cuzepan

 

Până acum, echipa a reușit să găsească un spațiu fain unde să-și desfășoare activitățile. Este vorba de un spațiu din curtea interioară a Forumului German din Sibiu, vis-a-vis de Journal Cafe. Zilele propuse pentru întâlniri sunt marți, miercuri și joi, iar primele ateliere care vor avea loc sunt cele de chitară și tobe.

Foto: Gabriela Cuzepan

Mai multe detalii despre proiect, ateliere și alte activități pe care le vor pune la cale puteți urmări pe pagina de facebook Music Hub.

Mult spor în continuare, Denise, Diana, Cătălina, Adrian și Silvia!

Pentru mai multe informații despre CitySense și evoluția proiectelor finanțate prin acest fond vă invităm să urmăriți pagina de facebook CitySense și site-ul www.citysense.ro.

Prima întâlnire a echipei cu cei interesați de proiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *