Maratonul Internațional Sibiu

“Felicitări, dragi organizatori! Munca și pasiunea voastră au adus în comunitatea sibiană cel mai reușit eveniment sportiv, care devine un eveniment de sport de masă. Anul acesta punctele de refresh muzical au fost geniale!” – Stoian Adela Ana, alergător

[ Status program: Înscrieri alergători / susținători: 16 martie – 08 mai 2017, ora 23:59. În 27 mai 2017, ne întâlnim pentru ediția cu numărul șase. ]

Maratonul Internațional Sibiu este un eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, organizat de Fundația Comunitară Sibiu. În tradiția Maratonului de la Londra, cel mai mare eveniment de strângere de fonduri din lume, combinăm bucuria de a alerga cu bucuria de a dărui.

Prin intermediul Maratonului Internațional Sibiu ne propunem să susținem spiritul de inițiativă al sibienilor – idei bune care pot rezolva probleme ale comunității și care vor crește calitatea vieții în Sibiu. Punem la dispoziție o platformă de atragere de fonduri prin care sprijinim atât inițiativele noi venite dinspre grupuri informale, cât și proiectele organizațiilor non-guvernamentale. Evenimentul aduce împreună cetățeni, organizații, companii și autorități publice.

gab_1901_1

Cea de-a cincea ediție a Semimaraton Sibiu a fost un real succes! 2500 de alergători s-au aliniat la linia de start sâmbătă, 28 mai 2016, în Piața Mare din Sibiu, care a devenit aproape neîncăpătoare. Alături de ei, peste 1000 de susținători au încurajat alergătorii. Printr-o mobilizare exemplară a comunității Semimaraton, peste 340.000 de lei s-au strâns pentru cele 21 de proiecte propuse de comunitatea sibiană.

Pentru mai multe detalii privind ediția din 2016, vă invităm să citiți comunicatul de presă post eveniment AICI.

Semimaraton Sibiu se transformă în Maraton Sibiu! În 27 mai 2017, ne întâlnim pentru ediția cu numărul șase. La evenimentul din 2017, vom include și cursa de 42 de km, care va cuprinde atât traseu de oraș cât și alergare prin satele din Mărginimea Sibiului. Sibiul se pune în mișcare!

Web:  http://www.maratonsibiu.ro

Facebook:  https://www.facebook.com/MaratonSibiu